OBUKA DJELATNIKA ODVODNJE ROVINJ – ROVIGNO D.O.O. TIJEKOM OŽUJKA

4. April 2024.

U proteklom tjednu, u periodu od 26.03.-29.03.2024.g. organizirane su obuke na novoizgrađenim postrojenjima za pročišćavanje otpadnih voda i za solarno sušenje mulja.

Teorijski dio obuke vezan uz rad postrojenja za solarno sušenje mulja vodio je g. Thomas Rothmaier  iz tvrtke Solartiger iz Austrije uz podršku g. Mirka Mičude iz tvrtke Montmontaža d.d. iz Zagreba kao predstavnika Izvođača radova. Drugi dio obuke odnosio se na praktični prikaz utovara dehidriranog mulja sa postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda Cuvi u hale postrojenja za solarno sušenje mulja na lokaciji Lokva Vidotto, te pojašnjenja mogućih odabira programa razvrstavanja mulja po samoj hali. 

 

Na UPOV-u Cuvi izvedena je obuka na postrojenjima za obradu zraka tzv. „scrubberima“ postupkom kemijskog ispiranja.  Pročišćavanje i obrada otpadnog zraka se provodi radi sprečavanja njegova ispuštanja u okoliš, za zdrave radne uvjete unutar postrojenja, te ograničenje koncentracije plinova u zatvorenim prostorima i zaštitu opreme. Obuku su vodili Gino Bertoli i Morris Flumiani iz tvrtke CID S.r.l. iz Udina koji su bili dostupni za sve detalje o funkcioniranju samih uređaja i održavanju istih na dnevnoj, tjednoj , mjesečnoj i godišnjoj razini. 

 

Galerija

Adresa

Odvodnja Rovinj - Rovigno d.o.o.
Novigradska ulica 1
52210, Rovinj

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 7:00 do 15:00
 

ISO Certifikati

ISO9001