O B A V I J E S T

30. November 2023.

Odvodnja Rovinj – Rovigno d.o.o. poziva sve zainteresirane sugrađane na Dan otvorenih vrata EU projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Rovinj u sklopu kojeg će se organizirati obilasci novoizgrađenog Postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda Cuvi, visoke tehnologije uz stručno vodstvo. Dan otvorenih vrata održati će se u utorak 05.12.2023.g. u terminu od 13 – 17 h u sjedištu tvrtke i na lokaciji Postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, Novigradska ulica 1 u Rovinju. Pridružite nam se i saznajte sve o realizaciji do sada najveće investicije iz područja zaštite okoliša koja se provodi u našem gradu!

detaljnije...

O B A V I J E S T - RADOVI U ULICI LUJE ADAMOVIĆA

30. November 2023.

Kako bi optimizirali sustav javne odvodnje otpadnih voda Grada Rovinja – Rovigno ODVODNJA ROVINJ-ROVIGNO d.o.o. u periodu od 04. prosinca do 9. prosinca 2023. godine vršit će radove iskopa prometnice u ulici Luje Adamovića. Za potrebe izvođenja radova potrebno je zatvoriti prometnicu u području izvođenja radova za sav promet, te će zbog toga biti na snazi nova prometna signalizacija. Privremenom regulacijom definira se glavni obilazni pravac za sve sudionike u prometu. Privremena regulacija predviđa glavni obilazni pravac do hotela Park, Lone i Monte Mulini, UPOV Cuvi korištenjem jednosmjerne ulice uz postojeće parkiralište u Ulici Luja Adamovića dok je glavni obilazni pravac prema centru organiziran ulicom Kresinskih žrtava –Prve istarske brigade - Stjepana Radića. U slučaju vremenskih neprilika radovi se odgađaju. Molimo građane za strpljenje.

detaljnije...

NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO RADNIK NA ODRŽAVANJU INSTALACIJA I OPREME

21. March 2023.

21. ožujka 2023. godine ODVODNJA ROVINJ-ROVIGNO d.o.o. objavljuje: NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO RADNIK NA ODRŽAVANJU INSTALACIJA I OPREME

detaljnije...

NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO ZAMJENIK VODITELJA UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

21. March 2023.

21. ožujka 2023. godine ODVODNJA ROVINJ-ROVIGNO d.o.o. objavljuje: NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO ZAMJENIK VODITELJA UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

detaljnije...

NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO "RADNIK NA ODRŽAVANJU INSTALACIJA I OPREME"

6. December 2022.

ODVODNJA ROVINJ-ROVIGNO d.o.o. objavljuje: NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO RADNIK NA ODRŽAVANJU INSTALACIJA I OPREME

detaljnije...

NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VOZAČA SPECIJALNIH VOZILA

6. December 2022.

ODVODNJA ROVINJ-ROVIGNO d.o.o. objavljuje: NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VOZAČA SPECIJALNIH VOZILA

detaljnije...

Obavijest svim korisnicima usluga Odvodnje Rovinj - Rovigno d.o.o. - nova Odluka o cijeni vodnih usluga javne odvodnje

1. August 2022.

Ovim putem obavještavamo sve korisnike usluga Odvodnje Rovinj - Rovigno d.o.o. da je dana 01.08.2022. godine stupila na snagu nova Odluka o cijeni vodnih usluga javne odvodnje. Podaci o plaćanju i nove cijene usluga nalaze se na sljedećim dokumentima :

detaljnije...

NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VODOINSTALATERA

11. July 2022.

ODVODNJA ROVINJ-ROVIGNO d.o.o. objavljuje: NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO VODOINSTALATERA

detaljnije...

OBAVIJEST GRAĐANIMA ROVINJA - ROVIGNO

24. May 2022.

Obavještavamo građane grada Rovinja – Rovigno da Odvodnja Rovinj- Rovigno d.o.o. izvodi radove na sanaciji kanalizacijskog ogranka obalnog kolektora na Trgu Maršala Tita.

detaljnije...

OBAVIJEST

3. December 2021.

Obavještavamo sve građane Rovinja da se od dana 03.12.2021.g. do 13.12.2021.g. zatvara staza za sav promet pješaka i biciklista od ulaznog portuna prema uvali/plaži Cuvi zbog izvođenja radova na povratnom tlačnom cjevovodu u sklopu EU projekta. Promet se zatvara zbog nemogućnosti paralelnog izvođenja radova i sigurne komunikacije pješaka i ostalih sudionika, te preusmjerava na „Stazu mira“. Odvodnja Rovinj – Rovigno d.o.o.

detaljnije...

Obavijest svim korisnicima usluga Odvodnje Rovinj - Rovigno d.o.o. - pražnjenje taložnica

22. October 2021.

Obavještavamo sve korisnike usluga Odvodnje Rovinj - Rovigno d.o.o. da se od dana 01.11.2021.g. uplate za pražnjenje taložnica više neće moći izvršavati na blagajni Komunalnog servisa d.o.o. U prilogu su podaci za plaćanje.

detaljnije...

Natječaj za radno mjesto ''Radnik na održavanju instalacija i opreme, strojeva, specijalnih i ostalih vozila''

5. October 2021.

Natječaj za radno mjesto ''Radnik na održavanju instalacija i opreme, strojeva, specijalnih i ostalih vozila''

detaljnije...

Adresa

Odvodnja Rovinj - Rovigno d.o.o.
Novigradska ulica 1
52210, Rovinj

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 7:00 do 15:00
 

ISO Certifikati

ISO9001