Obavijesti

Objavljeno: 31.08.2016

Početak radova na kanalizacijama Monfiorenzo i Cocaletto

 

 

 

 

Poštovani korisnici usluga i dragi sugrađani,

 

kako smo već bili najavili, tijekom ljetne sezone obustavljeni su radovi na izgradnji kanalizacijske mreže te ostale infrastrukture u Vašem naselju.

Investitor, Odvodnja Rovinj – Rovigno d.o.o., i izvođači radova žele u roku dovršiti ovu veliku investiciju od ukupne vrijednosti od 5.814.504,43 kn (bez PDV-a). Projekt koji nastavljamo kroz nekoliko dana je od velikog značaja za naš Rovinj jer je sufinanciran bespovratnim sredstvima EU u visini od 70 % ukupne vrijednosti.

 

Informiranjem Vas, naših sugrađana, o tijeku radova i nastavku istih, uključujemo i Vas u ovaj proces ne bi li se radovi čim prije doveli do kraja, za dobrobit i u korist našeg grada. Radovi bi trebali biti gotovi do 20. prosinca 2016. godine (20.12.2016.). Početak radova planiramo na svim gradilištima  između 12. i 17.9.2016. Završavanje radova u zadanom roku vrlo je važno.  Svi koji su uključeni u izvođenje radova obavezno se i drže zadanih rokova. Ukoliko se ne bi poštovali rokovi završetka, obračunavaju se penali na sva bespovratna sredstva, što nije u interesu ni Odvodnje Rovinj- Rovigno, ni ostalih izvođača radova, a u konačnici, ni građana Rovinja.

 

Svi radovi su prekinuti u skladu s planiranim i to u razdoblju od  15. do 20. lipnja 2016. (15.-20.6.2016.) te se nastavljaju u rujnu, poslije glavne turističke sezone. Moramo napomenuti da je razdoblje prekinutih radova ukalkulirano u rokove do kada ovaj projekt i radovi na njemu moraju biti završeni.

 

Još jednom se zahvaljujemo na Vašoj suradnji te potpori koju svakodnevno iskazujete. Vjerujemo da ste više puta pokazali izuzetnu prilagodljivost i strpljenje jer ovako veliki projekti to i zahtijevaju od svih nas. 

I dalje Vas pozivamo da svojim savjetima pomognete kako bi gradilišta, a i cijeli grad, funkcionirali što bolje. Upravo je i Vaša pomoć vrlo važna za postizanje boljih rješenja i lakši dolazak do ciljeva - što kvalitetniji život svih naših sugrađana.

 

U želji da nastavimo uspješno surađivati, ostajemo vam na usluzi

uz srdačan pozdrav!

Direktor

Marko Paliaga